Denna helgen har jag cyklat lite drygt 9h. Knät gör ont, men det är överkomligt och inte farligt. Idag blev det knappa 150 km och igår nöjde jag mig med 130 km. Kallt och blött har det varit. Jag försöker dock se det från en annan vinkel. Snön smälter och jag njuter av att våren är här. Att åka omkring och gnälla för sig själv har inte gjort någon lyckligare.

Det roliga med dessa passen är att vi snittat knappa 30km/h i snitt på vinterhojarna. Jag har haft 154 och 150 i snittpuls i 4,5 och 5h. Tur att jag använder vispgrädde till såsen numera.

Det är helt underbart att knät klarar de långa passen. Nu ska jag successivt bygga upp en belastningstålighet så jag kan börja tävla så tidigt som möjligt.

///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.