En del funderar på varför jag inte gick i mål på den riktiga målgången i Vansbro. Det kommer jag att förklara här.

Vattenflödet i Vansbro var så högt att jag inte tilläts simma den avslutande kilometern. Beslutet togs utav organisationen bakom Vansbrosimmningen. Det var inte på grund av temperaturen, utan för att det var farligt. Istället fick jag starta högre upp i älven efter att vi själva föreslagit det. Distansen blev densamma. Jag tycker det är förbaskat tråkigt att jag inte fick simma den riktiga sträckan! Då hade jag sluppit alla skeptiker.

I Motala väntade jag i 65min på att starta. Jag tror ni förstår att jag hade klarat detta ändå. Självklart hade jag inte simmat på 35min. Men lika självklart hade jag inte simmat på 1h 30min. Jag fick upp lite mer värme och driv under simnningen. Men SVT vill gärna visa hur kallt jag tyckte det var och visade därför början av simmet. Samtliga medier vet om vad som skett. Jag har förklarat för dem. De bryr sig inte det minsta eftersom de vet att det inte ändrar mitt slutresultat.

Jag hoppas att ni förstår och respekterar min insats. Det finns negativa människor överallt. Av egen erfarenhet vet jag att det ofta (inte alltid) grundar sig i avundsjuka. Tyvärr.

MVH
Andreas Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.