Morgongymnastik som heter duga står för dörren. Dagens beachform prepareras med morgonchins och styrkeövningar som platsar på cirkus. Att jag dessutom studsar till styrkeparken på kryckor med ett överetablerat engagemang verkar kunna stå för strandunderhållningen under en timma.

Jag har slitit av några muskelfibrer i låret och hoppar runt på kryckor. För att inte dö av tristess tröttar jag ut musklerna i resten av kroppen. Därför blir det banansafari utan safari. I vanliga fall brukar jag springa en timma innan och en halvtimma efter.

Kika det här klippet för lite styrketips. Det blir inte bättre än så här:

http://www.youtube.com/watch?v=jT_3LAhd0LE&playnext_from=TL&videos=1bCZMlhIwug&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-6-HM

Ha en trevlig helg!
///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.