Nu blev Tour de France helt plötsligt intressant! Andy Schleck är min favoritcyklist efter Rasmus Guldhamster.

År 2009 var jag provcyklist för laget han tillhör; Team Saxobank. Merparten av laget var arroganta och allmänt otrevliga. Andy var en kanonkille! Istället för att sätta sig bredvid sin bror och Fabian Cancellara så satte han sig och skojade med mig, Rasmus och några andra danskar. Dessutom hade han någon underhållande låsning på att han skulle mata djur med bars för att se om ens de tyckte om våra energibars. Allt från grisar till måsar matades ur handen av Andy.

Hoppas han plockar hem det!

One Comment

  • Imponerande så ung och så bra redan.
    Jag hoppas du visar sverige på kartan i framtiden,jag tro på dig.
    All lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.