Onsdagen den 16e november ska jag hålla en öppen föreläsning i Kårhuset på Allégatan. Lokalen är bokad och jag kommer snart att ta emot anmälningar. Det finns plats för 130 pers på föreläsningen. Jag tror att jag kan fylla alla stolar.
Detta blir min första föreläsning som jag själv anordnar. Tidigare har jag bara varit anlitad eller inhyrd av företag. Föreläsningen kommer att bli kanon. Jag förbereder mig genom att läsa och träna långa ensamma pass.

Föreläsningen handlar om mycket inspiration och motivation, lite träning en del om vad jag gjort.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.