Nu är banorna klara inför Kalmar Ironman. Som väntat blev det en platt cykelsträcka. Under de 180 kilometrarna forcerar triathleterna endast 500 höjdmeter. Löpningen blir också den platt. Athleterna springer förbi slottet under löpningen. Kul med lite fina tävlingsvägar. En del av cyklingen sker på Ölandsbron. Spännande!

Vad som blir mer spännande är vilka triathleter som ska delta. Jag har fått för mig att Colting ska vara med. Men jag vet inte var jag fått det ifrån. Det vore kul att få se honom tävla och även få chansen att tävla mot honom.

Kika på banorna HÄR!

Ölandsbron

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.