Igår kväll lade jag upp en ny länk i menyraden, ”Webbshop”. Just nu fungerar länken som en vanlig sida med text och bilder. Senare kommer det dock att vara en riktig webbshop med kundkorg och online-order. Det ska bli hur kul som helst att fortsätta med projektet.

Tills vidare har jag lagt upp en mängd prylar som jag själv säljer som begagnade (och nya) privat. Jag vill helst bli av med allt innan jag börjar försäljningen av alla andra produkter. Än så länge har jag fått ihop tre nya varumärken som inte säljs i Sverige men som jag alltid velat importera. Det ska bli riktigt kul att presentera dem senare. Den minsta leverantören kan jag presentera redan nu. Det är A-Dugast’s tubdäck, handgjorda i Holland. De sys för hand med antingen bomull eller silke som huvudmaterial. Otaliga proffs kr på dessa däck. Oftast har de dock ”maskerat” däcken för att passa lagets däcksponsor.

Priset för Dugast’s däck ligger 2-300 kr högre än konkurrenternas ”motsvarande” däck. Dugast kompenserar det med längre hållbarhet och otroligt mycket mer följsamma och lättrullade däck.

A-Dugast’s tubdäck med Hutchinsons logotyp

Jag kommer för min egen del att lagra däck. Precis som vin som blir bättre med åren kan också tubdäck bli bättre med åren. Därför kommer jag spara ett dussin däck till IM Hawaii år 2025. Var de ska lagras är oklart. Jag ska försöka övertala familjen att skaffa en vinkällare för att sedan smyga in däcken där. Jag lagrar förmodligen inga däck i 13 år. Däremot är 5 år en perfekt tidslängd.
Många andra däcktillverkare hävdar att deras däck inte blir bättre av att lagras. Om det är ett försäljningsknep eller inte, vet jag ej. A-Dugast’s däck behöver självklart heller inte lagras. De kan användas direkt och 99,9% av alla cyklister använder dem också direkt. Jag ska ändå lagra dem. För den genuina känslans skull och för de där extra procenten av följsamhet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.