Nu har jag satt igång ordentligt med grundträning (äta träna sova). Jag har fått ett schema som lagts upp av Johan Flodin och Micke Thorén. Det är alltid skönt att ta det lugnt ett tag men jag blev snart rätt less på det och kan nu med ännu mera motivation till träning försöka jobba upp mina dåliga sidor som cyklist.

Det verkar också som om jag kommer kunna lösa problemen som vart med mitt bortdomnande ben.

Nu har jag fått tag på en träningsdagbok på datorn som till och med jag klarar av att använda (nästan). Jag tror att jag enklare kan se hur jag ska träna längre fram i tiden och kunna se hur jag ska förebygga skador genom att inte göra samma misstag två gånger. Jag hittade den på http://peking.pointclark.net/. Jag kommer dock inte av olika skäl lägga ut min träningsdagbok på nätet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.