Nu är min viloperiod över som jag satte igång med direkt efter Laxå 3-dagars. Jag har hittills kört två pass på cykeln och jag känner mig seg men samtidigt utvilad. I oktober sätter jag igång med den riktiga träningen igen, just nu har jag bara ”upptrappning”.

Jag har fått ett bra schema från skolan som går att kombinera bra med träningen så jag hoppas fortsätta utvecklas i samma takt ett tag till i alla fall.

Det viktigaste just nu är att ordna upp alla problem med mitt bortdomnande ben jag haft under säsongen. Det har förstört de flesta tempoloppen och flera linjelopp för min del. Det som händer är att foten somnar och sedan fortsätter känslan uppåt tills hela benet somnat, då får jag inget rundtramp och kan heller inte ställa mig upp.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.