Nu har det gått ytterligare en vecka sedan jag skrev sist, tiden går nu fort p.g.a. all träningstid. Träningen flyter på riktigt bra utan större problem. Förra helgen var det möte med Teamet och vi diskuterade en del om nästa säsong men framförallt den gångna säsongen. Vad som gått fel och vad som gått bra, alltså vad som vi kan göra bättre och vad vi borde fortsätta med.

Vi fick även ett träningspass i benen som gick lite för snabbt för min usla höstform…… Vi hann t o m med en liten fest på lördagskvällen, där delades det ut fina och tungt utmärkande priser. Håkan fick dock det mest meriterande, Grattis Håkan!

I veckan har det blivit en del tröskelträning och distans, nu väntar höstlov och mer träning. Förhoppningsvis går väl den dåliga höstformen över…. Som tur är har jag ju grymma träningskompisar även på hemmaplan som alltid hänger med!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.