Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Det beror ju förstås på mycket träning och att ingenting viktigt har hänt. Har nu gått ett bra tag sen jag satte igång med grundträningen. Har klarat mig undan sjukdomar och skador än så länge och tror mig kunna göra det länge till. Har endast haft en förkylning i fyra dagar som släppte snabbt efter en hel del vitlök och fiskolja…

Jag har nytt mobilnummer då min förra mobiltelefon rymde mitt under en skogstur i Motala… Det nya numret är i alla fall 073 807 27 99.

Jag har dock lite intressanta nyheter om nästa år som jag inte tidigare nämnt. Det handlar om materialet till nästa år. Jag kommer åka på en Crescent linjehoj och en Bianchi tempohoj.

Linjecykeln kommer som sagt från Crescent som till 07 tar upp sin racerproduktion igen efter några års uppehåll. Det ska bli mycket roligt att åka på ett märke som är så ”Svenskt” som just Crescent, särskilt utomlands. Denna modellen heter Crescent Carbon RC och kostar i butik under 20 000! Det är en mycket prisvärd hoj och passar alla typer av åkare!

Tempocykeln som kommer från Bianchi är också i carbon och den heter D2 Chrono Carbon. Det är Bianchis finaste temporam som jag hoppas kunna köra in ett antal temposegrar på!

Det är Cycleurope som gått in och sponsrat med cyklar i båda fallen och gjort avtalet med hela Team MA Borås. Det innebär att resten av juniorlaget också åker på Crescent och elitlaget åker på Bianchi.

Övrig utrustning blir: Vitargo (bars och sportdryck), Shimano (hjul, växelkomponenter och skor) resten av utrustningen får jag återkomma till senare.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.