Helgsummering.

I helgen har jag kört två tävlingar. Jönköpings varvlopp och Östgötaloppet. Det har gått bra för både mig och laget. I lördags vann jag. Laget körde hårt från start och attackerade många gånger. Edvin attackerade ordentligt flera gånger men hans utbrytarkollegor orkade eller vågade inte vara loss tillsammans med honom så de lade sig på hjul. Emil attackerade därefter och när jag stack var jobbet redan gjort. Edvin slutade femma, resterande lagkamrater inte långt därefter.

Idag blev Christoffer trea efter stark körning hela loppet. Han satsade på en tidig utbrytning som höll hela vägen i mål. Han var stark men förlorade spurten. I klungan gick det lugnt och vi andra i laget satt längst fram nästan hela tiden och plockade attacker. Kul att se att hela laget arbetar tillsammans på ett bra sätt!

Tycker dock det var väldigt tråkigt med alla vurpor i helgen! I våran klass var det nog inga värre skador men tydligen i andra klasser. Krya på er!

Med vänlig hälsning Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.