Nu är jag på Sollerön och har kört både Solleröloppet och Soldvarvi.

Solleröloppet startade tidigt på midsommaraftons morgon. Laget hade bestämt att vi skulle köra hårt från start. Detta gjorde vi också. Vi hade någon i utbrytning i stort sett hela loppet. Till slut så var det en grupp på fyra man som bilades efter backarna i Orsa. Där fanns både jag och Edvin med. Vi samarbetade tills det återstod 30 km av det 126 km långa loppet. Då började jag och Edvin stöta för att köra slut på de båda andra. Efter ett antal attacker var det Edvin som fick lucka och jag satt på hjul på utbrytarkollegorna. Det blev dock ingen hetsjakt. I Gesundabacken fick jag nog och stötte av båda två för att sen soloköra sista biten. Edvin vann tävlingen och jag blev tvåa.

På midsommardagen var det dags för Soldvarvi. Eftersom jag varit i toppen dagen innan hade jag kvalificerat mig till loppet. Loppet var dock ett elitlopp. Det var ett bra start fält och fart ifrån början. Jag satt med på många attacker eftersom jag var ensam från mitt lag efter att Edvin fått tekniska problem. På åttonde varvet fick jag lucka till de övriga och var loss tills det återstod ett varv. Jag blev då uppkörd av klungan. Framför var tre stycken cykelcity-åkare loss ihop. De hade tidigare varit loss med mig men hade kraftigt numerärt övertag så de stötte ifrån mig och de andra två i utbrytningen. Jag hade dock lite krafter över till spurten som jag tog hem och blev fyra i tävlingen. Jag tog även två stycken spurtpris.

Jag bor i Rättvik nu i några dagar till och tränar. Sen åker jag direkt till SM på tisdag. På onsdag går tempo-SM och fram till dess blir det till att försöka få lite mer tid på den cykeln.

Med vänlig hälsning Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.