På stafetten blev mitt lag fyra och vårat andra lag trea efter en spurtuppgörelse mellan fem lag där jag inte hade tillräckligt med kraft att plocka en högre placering…..

Dagen efter körde vi SM på kortbana. Det var en helt platt bana där man bara åkte fram och tillbaka på en väg. Johnsen attackerade i början och höll länge. Jag satt på hjul och lät de andra jobba sönder sig. När vi kom ikapp var det bara några kilometer kvar. Jag provade att stöta några gånger men kom inte loss. Istället blev det en klungspurt som jag var snabbast i. Nästa helg kör jag Ramnäs GP.

Med vänlig hälsning Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.