Hej!

Snart är det dags för läger! Vecka 8 åker jag tillsammans med Johan Flodin, min tränare ner till Pisa, Italien. Ska bli grymt skoj och inte helt fel byta ut testcykeln i två veckor och bege mig ner mot varmare breddgrader.
Artikel i Borås Tidning

Denna vecka har bestått av mest TC som vanligt… I helgen har jag varit uppe i Karlskoga och hälsat på Johanna. Kom dock skapligt med snö så fick bli testcykel då med. Nu är jag tillbaks i Motala igen och kan åter dricka mjölk ur paketet och äta pasta ur kastrullen. Imorgon tänkte jag åka lite distans längre bort än jag varit förut. Kommande skolvecka består av 5 lektioner mot de vanliga 8-9 vilket betyder fem lediga dagar.

Nästa helg åker jag som det verkar hem till Dalsjöfors, blir lite distans med laget igen hoppas jag om vädret tillåter det denna gång.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.