Hej!

Snart är det dags för läger! Vecka 8 åker jag tillsammans med Johan Flodin, min tränare ner till Pisa, Italien. Ska bli grymt skoj och inte helt fel byta ut testcykeln i två veckor och bege mig ner mot varmare breddgrader.
Artikel i Borås Tidning

Denna vecka har bestått av mest TC som vanligt… I helgen har jag varit uppe i Karlskoga och hälsat på Johanna. Kom dock skapligt med snö så fick bli testcykel då med. Nu är jag tillbaks i Motala igen och kan åter dricka mjölk ur paketet och äta pasta ur kastrullen. Imorgon tänkte jag åka lite distans längre bort än jag varit förut. Kommande skolvecka består av 5 lektioner mot de vanliga 8-9 vilket betyder fem lediga dagar.

Nästa helg åker jag som det verkar hem till Dalsjöfors, blir lite distans med laget igen hoppas jag om vädret tillåter det denna gång.

//Andreas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.