Hej!

Jag har under de senaste veckorna haft lite fullt upp. Jag har varit i Italien i två veckor och därefter flyttat när jag kommit hem.

Jag var nere i Lucca i Toscana som ligger 4 mil ifrån Pisa. Där tränade jag med Amore & Vita och bodde hos dem i deras slott. Det har varit ett väldigt givande läger och jag fick ihop många timmar på den nya hojen som är lika bra som jag förväntat mig. Träningsvägarna där nere var oemotståndliga och under sextimmarspassen flög tiden iväg. Den finaste rundan åkte jag själv iväg mot en skidort på över 2000 m höjd. På toppen var det en meter snö på sidorna och folk vandra omkring i skidmundering och såg ut att fundera på vilken planet jag kom ifrån när jag satt och fika i cykelkläder på toppen. Har några foton från den rundan som jag också kommer lägga ut på sidan vid senare tillfälle.

Här hemma är vädret uselt och jag har dragit på mig en förkylning som dock är på väg att släppa. Just nu är det vila, gitarrspelande och Eros Ramazzotti som gäller.

Över påsklovet så kommer jag att stanna kvar inom landets gränser och åka till Borås för ett träningsläger på hemmaplan med Jönsson. Det ska bli riktigt skoj och förhoppningsvis bra träning.. Om ryktet nu stämmer att han ligger på 53-12 under nittio procent av hans träningstid utomhus lär jag få bita ihop. Ska förhoppningsvis träna en del med laget med men skulle tro att dom har jobb och försörjning att tänka på med.

Den första april åker hela laget till Belgien för tävling och träningsläger. Ser fram emot att tävla igen och få se om träningen gett resultat!

Snakkes! // Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.