I helgen har jag gjort premiär även i Sverige. I lördags ställde jag upp i östgötaloppet. Jag kände mig ganska bra och försökte mig på ett par utbrytningar. De blev dock inkörda eller så fick jag med mig någon wheelsucker som jag inte ville låta åka med. Inget roligt när de sitter på mitt hjul hela tävlingen. Om jag så skulle åka rakt fram i en kurva följer dom säkert med i alla fall. Försöken vi gjorde att spräcka fältet i det lite hårdare partiet funkade på slutet och vi fick lucka tillsammans med 9 övriga cyklister. Vi blev dock inkörda och det blev en klungspurt. Tanken var att jag skulle dra upp spurten till Henrik Åbom. Jag tappade bort honom i positionsfighten och valde att spurta för mig själv istället. Jag kom in på en halvdan 4 plats av de 115 startande. Nästa vecka åker jag till Skåne för tävlingar där nere. Måndagen efter åker jag vidare ner mot Luxemburg för första landslagsuppdraget, Fleche de Sude.

Med vänlig hälsning Andreas Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.