I helgen har jag gjort premiär även i Sverige. I lördags ställde jag upp i östgötaloppet. Jag kände mig ganska bra och försökte mig på ett par utbrytningar. De blev dock inkörda eller så fick jag med mig någon wheelsucker som jag inte ville låta åka med. Inget roligt när de sitter på mitt hjul hela tävlingen. Om jag så skulle åka rakt fram i en kurva följer dom säkert med i alla fall. Försöken vi gjorde att spräcka fältet i det lite hårdare partiet funkade på slutet och vi fick lucka tillsammans med 9 övriga cyklister. Vi blev dock inkörda och det blev en klungspurt. Tanken var att jag skulle dra upp spurten till Henrik Åbom. Jag tappade bort honom i positionsfighten och valde att spurta för mig själv istället. Jag kom in på en halvdan 4 plats av de 115 startande. Nästa vecka åker jag till Skåne för tävlingar där nere. Måndagen efter åker jag vidare ner mot Luxemburg för första landslagsuppdraget, Fleche de Sude.

Med vänlig hälsning Andreas Lindén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *