Sedan slutet av november har jag använt mig utav Skins återhämtnings/resebyxor. Många som hör talas om dessa byxor ropar högt att det bara är mentalt; att jag tror att det blir bättre och känner efter så mycket att jag inbillar mig att de gör skillnad. Det är fel! Till en början var jag skeptisk till huruvida ett par byxor kan öka återhämtningsförmågan. Jag hade inte hört talas om Skins tidigare men trodde att de skulle fungera bra åtminstone som stödstrumpor under flygresor.

Jag fick uppgiften av Energysport att testa byxorna och säga vad jag tycker om dem och gjorde som jag blev tillsagd. Första gången jag provade dem var efter en dag med ett 1,5 h långt intervallpass och ett 2 h långt styrkepass. Jag blev rekommenderad att ha dem på i 8 h efter ett pass vilket resulterade i att jag hade dem på mig så gott som hela vintern. När jag dagen efter gick upp blev jag förvånad över att jag slapp ta hjälp av händerna för att lyfta benen ur sängen som jag brukar. Jag tänkte att det förstås måste vara en tillfällighet.

Efter en månads testande så blev mina Skins lika självklara som träningen i sig. Naturligtvis blev jag sliten trots mina Skins, men de har definitivt hjälpt mig att boosta min återhämtning ytterligare!

Fördelar!

”Baksmällan” man får i benen efter de där hårda träningsdagarna försvinner

Den ökade blodcirkulationen ger massageeffekt på benen, varje dag!

Ökad återhämtning ger bättre resultat av träningen och gör att man kan träna ännu mer

Ballongvaderna man får utav flygresor är historia

Även i sittande/liggande ställning cirkulerar blodet runt och man slipper de tunga benen efter en dag i skolan eller på jobbet

Hållningen blir bättre då benen stöds upp av byxorna

Nackdelar

Kommer troligtvis inte att bli det sexigaste plagg du har i din garderob men eftersom de är lika tunna som ett underställ går det utmärkt att ha byxor över dem.

Lätt hänt att springa ner till tvättstugan utan byxor men iförd ett par slimmade Skins om man har för mycket att tänka på.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.