Hej!

Har kommit hem till Sverige igen efter att ha kört Ringerike GP i Norge. Tävlingen var UCI (internationella cykelunionen) klassificerad vilket betyder att det är en större internationell tävling. Ringerike var ett etapplopp på fem etapper som alla var hårda med utslagsgivande terräng. Och då snackar vi backar på riktigt! Jag stormtrivdes i den hårda terrängen och slutade 8:a totalt. Känns bra med tanke på att det var första gången jag åkte den tävlingen och att jag var yngst i startfältet. Jag fick nu även lite UCI-poäng vilket är bra då det är poängen som avgör hur många cyklister Sverige får ha med på VM. Jag satt med långt fram varje dag och sista dagen försökte jag mig på attacker men den brutalt branta backen på avslutningsvarvet passade inte mig så bra då den var lite för kort. Nästa tävling blir Vättern GP i Motala och därefter Sollerön och SM. Ska bli riktigt kul att få mäta krafterna mot proffsen!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.