Hej!

Nu har jag varit borta i två veckor. Jag har varit i Dalarna där jag tävlat på Sollerön och sedan i Falun där jag kört SM linje.

På Solleröloppet hade jag ingen vidare dag men en attack med fem mil kvar från mig gjorde att jag till slut fixade en 6:e plats vilket i sin tur resulterade i en brödrost som ser ut som om den är utvecklad och framtagen i ett samarbete mellan Electrolux och NASA. Vann gjorde proffset Nicklas Axelsson i stor stil. Även om jag hade haft en bra dag hade jag inte haft så mycket att säga till om. Det var riktigt mycket folk utmed banan som hejade. Solleröloppet är ett av de finaste loppen i Sverige och ett av de mest prestigefyllda att vinna. Midsommarafton firades senare på dagen på campingen i området. Henke vurpade illa denna dag vilket kostade honom formen lagom till SM.

Dagen efter körde vi Soldvarvi. Sebastian Balck var loss första halvan av loppet så jag kunde sitta med och bevaka. När de blivit inkörda stack 3 åkare från cykelcity. Jag satt lite längre ned i fältet så jag missade när de gick och sen var det för sent. Övriga i klungan verkade trötta efter att de kört in förra gruppen eller rentav vindskygga. Jag försökte få igång körning men för få var intresserade och loppet var kört. Jag kom till slut 7:a.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.