Hej!

Har haft en fortsatt hård träningsperiod efter helgen i Värnamo vilket resulterat i dålig uppdatering. Nu kommer i alla fall en rapport.

Lördagens race blev något av en uppladdning inför söndagen och jag provade några attacker men benen kändes inte bra och till slut kom min lagkamrat Sebastian Balck loss och avgjorde tävlingen genom en soloseger. Hans utbrytarkollega blev nästan inkörd av klungan där jag blev tvåa i spurten och fyra i tävlingen.

Tidigt på söndags morgon gick starten och det dröjde inte många mil förrän klungan började spricka av. Jag satt med långt framme och satt med i flera grupper som gick. Med fem mil kvar kom en grupp loss där gårdagens segrare Sebastian Balck var med. Jag attackerade ifrån klungan och anslöt med 3 mil kvar tillsammans med 4 övriga åkare. Hela tiden satt cykelcity och bevakade mig. Jag börjar bli ganska trött på detta och hoppas jag slipper det nästa år. Gruppen sprack av igen och då jag hade för många ögon på mig kunde jag inte gå med utan Sebastian gled iväg igen. Han kom senare femma i sin grupp, i min grupp vann jag spurten med många meter och slutade sexa och blev 4:a i cupen totalt.

Med vänlig hälsning Andreas Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.