Hej igen! Förra helgen körde jag i Burseryd. Kom 2:a på GP-loppet efter att ha torskat spurten med några centimeter. Var ganska seg genom hela loppet och det märks att toppformen är långt borta men när den kommer så kommer den ordentligt kan jag lova. Håkan kom trea denna tävling efter att både han och jag varit loss nästan hela loppet. Jag var loss solo några varv innan gruppen stack. Trött blev jag i alla fall vilket var mitt mål detta race.

Dagen efter vann hemmakillen Ove i stor stil efter att ha stuckit ifrån utbrytargruppen han var med i. Henke kom 2:a och Johnsen 5:a. Jag satt i klungan som förövrigt verkade tävla mot mig och Håkan idag. Jag satt sist in i klungan för att slippa bryta höftbenet på ett Brunnslock i Burseryd för att ha försökt spurtat till mig en 15:e plats eller vad det nu innebar.

I helgen ska jag nog köra i Falköping om jag nu får vara med. Ska åka dit och försöka anmäla mig i alla fall. Men nu börjar jag bli rätt nertränad så det lär inte gå något vidare bra..

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.