Det häftigaste lopp jag kört hittills i min karriär. Formen var dock katastrofal då jag varit sjuk tätt inpå vilket förstörde min uppladdning helt och hållet. Jag bröt redan efter 4-5 mil. Många har hört av sig och tror att jag är ledsen och att jag är omotiverad, som om jag hade gett upp. Jag är mer motiverad än någonsin att träna hårt i vinter. Att det gick dåligt på VM är inget att deppa för då jag har bevisat för mig själv att jag kan cykla riktigt fort emellanåt.

Rätt skönt faktiskt att säsongen är över för jag är ganska sliten efter allt tävlande och resande. Nu följer 2-3 veckor vila då jag inte ens kommer titta på min cykel.

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.