Att 2009 få åka för GLS är ett steg i rätt riktning ut i proffslivet. Jag hade lite olika alternativ att jämföra med varandra vilket jag tagit mig god tid att göra. GLS var det lag som jag tror jag kan utvecklas mest och även trivas bäst i. Detta var ett dubbelkliv i karriären, dock har jag långt till dit jag vill. Att jag vill nå ProTour och köra touren är knappast någon hemlighet. Då GLS har goda kontakter till protour ökar det självklart mina chanser att lyckas.

En annan fördel med GLS är att jag får bo kvar i Sverige. Här har jag flickvän, familj och vänner och trivs bra. Trivsel och utveckling går hand i hand.

Jag kommer göra en del förändringar inför nästa år. Det är slut på slarv och att lämna saker åt slumpen. För att få ut mera effekt av de hårda passen kommer jag vila mer. Att köra ett hårt pass när jag är riktigt sliten har jag förut gjort trots att jag inte ska det och fått order av högre makter att vila när jag behöver.

2007 års åkstil kommer tillbaks igen, framförallt på svenska race. I år har jag varit för mesig i Sverige. I utlandet kan det dock vara bra att hålla igen ibland då det är lite hårdare konkurrens och går inte att försöka stöta av konkurrenterna i varje backe, varje dag i ett veckolångt etapplopp.

För tillfället har jag viloperiod och laddar om för grundträning. Jag är mer motiverad nu än någonsin inför hösten och vinterns träning.

//Andreas Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.