Idag har vi haft test uppfør Piggen på Mallorca. Alla som varit hær och hojjat vet vilken backe det ær. Vi tævlade uppfør de sista 10 km, vi hoppade alltså øver de førsta 4 kilometrarna før att få ett lagom långt test.
Vi åkte 2,5 h innan testet med en del intervaller och backar. Væl framme verkade det som att samtliga var ganska sugna på att åka fort. Efter några kilometer børjade det spricka av. De stora killarna i laget bl a Cancellara fløg av ganska omgående. Jag åkte på 25 min om jag minns rætt. I min grupp fanns Gustav Larsson, Nikki Østergaard (Capinordic), Mikael Morkøv och Andy Schleck. Vi var knappt 30 sek efter Frank Schlek och Chris Anker.
Cyklister som var bakom var bland andra: Alexander Kolobnev, Karsten Kroon mfl.
Så det går æven før oss dødliga att hænga med dessa grabbar.
Jag hade dock gærna haft en længre och brantare backe…

Ær ganska nøjd med testet och har ræknat ut i efterhand på ett ungefær att jag borde producerat 5,65 W/kg uppfør. Vilket betyder ca 385 Watt. Nær något kilo onødiga muskler har tvingats bort kan det nog gå ænnu fortare.

Kænns bra att veta ungefær hur fort man behøver åka før att åka med dessa grabbar. Lætt att sæga att jag skulle vara i bra form och smygtoppat mig før detta. Det gjorde jag också. Jag børjade toppa mig samma dag som jag fick beskedet att jag skulle åka. dvs 32 h innan=)

Benen ær skapligt nøjda nu och imorn blir det 6 h, minst…

Ha de godt!
//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.