Jag är irriterad på feta människor, dryga bilister och svenska skolsystemet. De ska snart få sig en känga. Måste bara ringa TV först.

Nejdå, jag är inte irriterad (då får man ligga i hårdare) men rösta på mig som statsminister i mitt parti ”Vevpartiet” under nästa val så lovar jag att fängsla alla som tutar, skicka alla feta människor på bootcamp med Bjarne och tonfisken och dessutom effektivisera skolgången så att gymnasiet tar 1 år istället för 3…

Har hunnit med ett myspass idag i snöyran med. 2h distans med nye världsrekordhållaren på realaxiomtrainer uppför alp d´huez! Han var stark men ack så mentalt förstörd efter sin insats.

//Andreas

One Comment

  • Growing up in Vermont we had these pretty little flowers in our yard. I also would make crowns and remember picking a handful for my mom. She always made me feel like I just gave her the most beautiful bouquet of flowers. How I miss her. Cindy I’m looking forward to the tutorial and can’t believe how real they look. You’re the best!! XX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *