Oops… Jag missade flyget till Mallorca idag. Det gick via Berlin men dock inte ifrån Landvetter som jag trodde. Dock så satt jag bak i bilen och pressa min stackars chaffis till maximal stressnivå för att köra från Landvetter till Säfve flygplats som ligger på andra sidan Göteborg. Vi klarade ändå inte maxtiden men det var bra nära. Positivt var i alla fall att jag fick uppleva ”Ghost Rider” på nära håll och att min plånbok får följa med på resan. Den hade jag självklart lagt i fel jacka.

Det hade varit lite strul att få biljetten från laget som i sin tur haft strul att få biljetten från bolaget. Därför fick jag bara en kod och en tid. Jag antog då att det var landvetter eftersom jag alltid flyger därifrån och har uppgett den som min ”basflygplats”.

Flyget imorgon går inatt. 06:30 så det blir upp skapligt tidigt. Taxin kommer hit 04:30!!

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.