Idag har vi kört 2 etapper. Ett tempolopp på 8,5 km och en linjeetapp på 128 km. På tempot blev jag 71:a. På linjet drog vi upp spurten för Morten som blev 3:a. Två åkare kraschade idag, men det är nog okej. Mitt sår på höften har inte slutat blöda än, men det gör inte ont att cykla med det efter någon mil. Imorgon är det en hård etapp (enligt danskarna), vi får se om jag har några krafter kvar att hitta på nåt för det verkar som dom tror rätt hårt på mig imorgon…Hoppas min nacke är bättre imorgon för den fick sig en ordentlig smäll på pavén igår.

Hälsningar Andreas

//Webmaster

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.