Sista etappen är avklarad. Den hårdaste. Backarna var branta men ack så korta. Jag kände mig dock stark och var med i fronten när det kom loss 6 cyklister. Efterhand kom det ikapp fler och fler. Vi var loss länge och väl men flera av cyklisterna var trötta och ville inte hjälpa till. Var kul att jag kunde hänga med de starkaste i täten även om tävlingen inte passa mig särskilt bra. Jag gillar inte Belgien… Det är smalt, kurvigt, usla vägar och allmänt tråkiga männniskor här. Det värsta som finns är förövrigt kullersten. Att komma på idén att låta oss tävla på sådana vägar är idioti. Att jag dessutom vurpa och slog mig sönder och samman (Balck var helt övertygad om att jag dog i den kraschen) just på dessa stenar gör inte saken bättre.

Morten blev 4:a på etappen och vi har haft några framskjutna placeringar de senaste dagarna. Vi har dock bara satsat på etapplaceringar då vi inte haft någon som kört bra på tempot.

Nästa helg ska jag tävla i Frankrike. Circuit des Ardennes Int. Verkar vara ett okej lopp förutom det faktum att det är i Frankrike. Nu är det sovtime.

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.