Nu ser läget ut så här:

Jag är i Motala och försöker avsluta skolan på två veckor. Igår gjorde jag två stycken kursprov och en spelning. Idag ska jag försöka hinna klart med så mycket av resterande arbete på projektarbetet som möjligt. Träna hinner jag egentligen inte med, men det gör jag ändå.

Och ja, jag går fortfarande i skolan men jag har inte varit där sen i december. När man landar på jorden igen blir fallet tungt. Nu fattas bara att lämna in projektarbetet och ha en sex och samlevnadsundervisning för någon klass med förstaårselever.

Jag hoppas jag kan åka hem imorgon förmiddag. Nu ska jag träna en sväng.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.