Jag beger mig av hemåt igen från ”little chicago som staden kallas på grund av några invånarnes knarkproblem samt barnsliga upptåg…

Hoppas på en fin eftermiddags/kvällstur på ”framsidan”. Pro Tour är inget omöjligt alternativ denna kväll. För er som inte vet vad Pro Tour i Borås är för något så kommer en förklaring efter jag åkt det. Jag vet inte själv riktigt hur det går till numera.

Härifrån åker jag med två avslutade kurser i bagaget. Det återstår dock tre som är nästan klara. Det låter som om jag vore en idiot när det gäller mina studier. Det är jag säkerligen men på något sätt klarar jag det ändå. Om det hade funnits SM i frånvaro i förhållande till betyg hade jag plockat hem denna titel för fjärde året i rad… (Vi som går riksidrott går 4 år)

Au revoir

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.