Denna helgen har varit grymt skoj och riktigt jobbig. Igår blev det först 10 mil distans följt av 6 mil intervall. Intervallen körde jag med fyra man på hjul som gjorde allt för att ställa av mig. När det var 2 mil kvar blev jag ensam kvar men fortsatte så fort bara benen kunde snurra resten av biten. I Fristad (12 km från Borås) slumrade jag till en stund sittandes på en mur med huvudet lagt på sadeln. När Stefan (massören) som tagit en genväg och hämtat upp Johan som i sin tur såg dubbelt i backarna mellan Rångedala och Fristad köpte han 2 cola, 2 snickers och en energikaka för att få igång våra hjärnor igen.

Sockret hjälpte bara kortvarigt.

I Borås hände något ovanligt. Det händer inte jätteofta att någon i Sverige kör ifrån mig uppför. Ännu ovanligare är att personen har ena handen på styret och andra i näsan, är 9 år och cyklar på en dirtcykel…

Kvällen slutade med grillning och poker hemma hos Stefan. Tur att de andra drack vin. Annars hade jag förlorat stort…

//Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.