Idag kom vi iväg i lugnt och skönt tempo. Hela rundan var mys tills Coach Flodin råkade säga triathlåån. Då utbröt kaos i klungan… Efter en lång beskrivning utav låneordens funktion i det svenska språket så återgick vi dock till lugnet igen.

Passet bestod av samma uppbyggnad som gårdagens. Dock lite kortare men med intensivare avslutning. 2 mil motvind med 12 cyklister bakom som skulle stöta. Dock gav sig nästan alla men vid vändpunkten dök Bosse Flodin oväntat upp på sin scooter och körde pace med mig tillbaka till Borås. Vi åkte mellan 65-75 km/h hela vägen. Helt sjukt! Det tyckte mina ben också. Dock grymt bra träning!

Tack till alla som åker med och tränar eller hjälper mig! Det är betydelsefullt och grymt nyttigt.

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.