Om knappt två timmar kör jag ett race i Danmark. Som vanligt är det utlovade backar osv. Vi får se hur det blir med det. Mera intressant är att se om benen fungerar. På Solleröloppet i fredags fick jag kliva av för att jag var för sliten för att tävla. Hoppas det går bättre idag.

Blir spännande att se om bi hinner med färjan sedan hem. Vi startar kl 11, loppet tar 4,5 h. Det är 1,5 h till färjan och man ska vara där 30 min i förväg. Vi ska försöka duscha och byta om på färjan tänkte vi. Kommmer antagligen gå åt skogen…

//Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.