Det gick bra igår på den 3:e danska postcupen. Vi leder nu den totalt genom Morten Höberg. De utlovade backarna var totalfiasko men på plussidan kan nämnas att jag hade bättre ben idag. Det blev samlat fält in i mål och vi körde spurtuppdrag för Morten, Nikola och Jens-Erik. Själv droppade jag av efter att mitt jobb var avslutat 1500 m före mål.

På bilden sitter jag och kör tåg med resterande av laget på hjul. Närmast bakom är Rasmus i sin nya danska mästardräkt.
Nu ska jag äta burgare!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.