Dagen började med att jag förlängde min nattsömn med en halvtimme och valde att äta frukost själv. Precis som jag gjort de senaste 5 dagarna.

Regnet öste ner de första fem milen motorväg. Lucas gick loss med tre man och fick som mest 2:10 min. Etappen var bara 118 km men innehöll bara en kurva. Det var dock en backe på 4 mil mitt på etappen där vi klättrade upp till 3500 möh. Hade inga problem i den.

Sista 6 milen var rakt fram på en platå bebodd av indianer i tält. Dock blev jag lite besviken på dem då nästan alla filmade oss med sina mobiltelefoner!

Lucas blev inhämtad med 2 km kvar och det blev en spurt. Det gick i 70 km/h och jag höll på att bli satt av Danilo Hondo. Nikola blev 5:a och jag blev 20:e. Dagen blev i alla fall godkänd men hade varit kul med en topp tio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.