Idag hävde måndagsgeniet Sobota ur sig ”F*cking China” i klungan när det kom en cyklist ur kinesiska landslaget och körde på honom och mig. Tumultet som utbröt var total! Att avliva samtliga skandinaver i klungan var självklart och planerna på ett kärnvapenkrig var snurrade redan. Då klev jag fram, klappade den argaste kinesen på axeln och bad dem alla om ursäkt och förklarade att det inte var kollektiv utan personlig ilska mot den vingliga kinesen. Ursäkten godtogs!

En annan rolig sak som skett på andra sidan planeten utförde Steve! Efter etapp 3 stod det 200 kineser (ej överdrivet) runt oss efter loppet. Steve ville inte åka buss i cykelbyxor tillbaks till boendet och beslöt sig för att skifta till kallingar. Utan att tveka visade han julgranspyntet för den kinesiska publiken och skiftade med kommentaren: ”Jag träffar aldrig dem igen”

Sant, frågar är bara hur många som lyckades fota honom… Ganska vida känt är att asiater fotar oavbrutet, överallt!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.