Idag var det ett lugnt lopp. Öppnade munnen två gånger ungefär. Klungan var samlad in i mål och det blev klungspurt. Jag skulle hjälpa till att dra upp åt spurtaren. Jag hade laget på hjul med 2 km kvar då jag drog igång och körde förbi Ukrainas tåg. Däremot hade mitt eget tåg släppt hjul och låg lite varstans. Jag körde bort mina egna chanser och blev 36:a. Kul…

Solen sken och det var 25 grader här i kinesiska höglandet. Brännan efter tröjan är total och de andra tror aldrig att jag kan få den att försvinna. De underskattar mig!

Min dator har gett upp igen. Det gör mig på sådär lagom gott humör. Inte nog med att jag lämnat gitarren hemma, nu ska det enda nöje man kan ha i Kina jävlas med en!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.