Igårkväll kom jag hem efter två oändligt långa resdagar. Sista tre etapperna var trista där jag var dyngförkyld efter den svinkalla kantvindsetappen. Jag var loss på den 8:e etappen men blev inhämtad i sista backen. Vi snittade 51 km/h på 5 man i utbrytningen men fick aldrig större lucka än 2 min. I klungan satt Iranierna och styrde dör de köpt 4 lag a la 7 man. 35 pers i klungan körde i samma lag sista etapperna. Men det hade de råd med då de plockade hem 107 000 dollar i prispengar.

Idag har jag varit på tidningsintervlju inför GP-loppet imorgon. Benen är grymt tunga och svullna efter den långa resan. Förvänta er inget resultat imorgon. Däremot på lördag! Jag är riktigt taggad inför båda loppen men blir svårt att få igång benen tills imorgon.

Stevenson bor här inför loppen och har lär mig lite om disciplin. Imorgon ska vi cykla innan frukost! Det har jag aldrig gjort.

Allmän info är att både min mobil och min dator har dött. Skönt att man inte är så beroende utav teknik i dagens samhälle!

Created by Stevensons computer

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.