Idag gick det dubbelt så bra som igår på passet. Dock bara hälften så bra som det kunde göra förut. Imorgon är jag normal och på lördag är jag dubbelt så bra som innan jag blev sjuk, eller…?=)

Nåväl, idag har vi kört Protour Road race. Jag körde dock 2,45 h innan för att få lite extra distans. Det blev till slut knappt 5 h varav sista två timmarna var rätt hårda.

Förvånande är att det finns så många motionärer som håller grymt hög klass i Borås! Ni borde testa detta onsdagsarrangemang någon gång. Det är riktgt skoj och alla kan va med. Det är bara att dyka upp som man är. Enkelheten regerar! För mig gick det inte så bra, var stark första 80 min. Sen blev jag ordentligt trött efter alla attacker. 6:a blev jag av de ca 50 startande.

Imorgon blir det 2 pass. Ett lätt pass på 2-2,5 h på morgonen och sedan fartträning på kvällen. Jag vill verkligen komma igång igen!

Idag har jag pratat med Anders Grönqvist i telefon för första gången på alltför länge. Vi kom fram till att det var likabra jag missade VM. Nästa år ska jag göra allting perfekt. Bli en perfektionist, som Lasse Armstark. Att skutta runt som Snurre Sprätt och inte veta vad man håller på med gick bra som junior. Nu är det helt plötsligt på riktigt. Nästa säsong ska bli min bästa säsong hittils.

Det vore kanonkul att avsluta säsongen som den började. Alltid bra för motivationen och för att tysta alla ”förstå-sig-påare”.

I helgen ska jag köra Glasrikeresan med Bestefar och Co. Ska bli kul att tävla och träffa ”legenderna” igen! För er som inte har en aning vad jag menar med ”legenderna” så är det en prestigefylld klubb man automatiskt ingår i om man uppnår intagningskraven. (Jag väljer att inte nämna att ”legenderna” utser sig själva efter sina egna intagningskrav samt att de cyklar i samma lag som mig.)

Nu har jag varit på ”Afterbike” och druckit varm choklad i cykelkläder. Fantastisk idé!

Ha det fint!
///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.