…om namn och lite annat!

Nu ska jag berätta en intressant sak för er som är intresserade av det ointressanta.

Första faktan om namn:
Namn som slutar på ”onny” t.ex. Jonny, Sonny, Ronny är mycket väl representerade i svenska fängelser. ”onny” är flera hundra procent vanligare i fängelserna än det är utanför. Enda nästan accepterade anledningen till detta är att personerna med dessa namn lättare hamnar i fel sällskap. Så ska du köpa ny bil. Undvik Sonny!

Ps. Detta har jag inte hittat på själv utan har ”säkra” källor bakom.;) Men, det är faktiskt sant. Tråkigt för min polare Conny. Han blir nog förbannad nu.

Fakta om namn 2:
Bengt och Bosse är de två vanligaste namnen folk uppger vid internetforum då de inte vill använda sina egna. De två namnen används vid 29% av alla anonyma inlägg!

Fakta om statistik:
Enligt statistik är 66% av all statistik fel!

Fakta om Michael Jackson:
Han har lurat er. Han är inte död.

Fakta om statens ekonomi:
Svenska staten tjänar mer på tobaksförsäljning än de förlorar på sjukvård för rökare. Likadant med alkohol och snus. Berätta det för absolutisterna som föreläser i skolan. Då blir de imponerade.

OBS! Mina källor är väl inte helt hundra procent säkra men de två översta låter mycket rimliga. Även om ni inte lärde er något vettigt kan det alltid vara kul att reta alla som slutar på ”onny”!

///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.