Loppet var bergigt och bjöd på bra motstånd. För min del blev det mer som ett träningsläger. Jag körde för de andra och åkte gruppetto över backarna.

Eftersom jag varit sjuk under en längre tid hade jag enbart slätdrag men ingen fart i backarna. I första backen blev jag satt med flera minuter då benen och hjärnan inte körde för samma lag. Bestefar slutade som 6:e man och vi vann de sista två etapperna. Veckan avslutades på lyxhotell med discodusch. Hemresan påbörjades 03:30 på måndag morgon. Jag var hemma i min lägenhet klockan 17:10.

Jag får tacka Lucas och Fredrik för en riktigt rolig tripp trots att vi bodde på ”hostel” mellan etapperna.

Nu ska jag toppa formen så mycket jag bara kan för att avsluta säsongen som den började.

Ps. Om det är någon som har en aning vad tysken i gästboken vill så skicka mig ett mail.

MVH
Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.