Även kallad Guldhamster av mig. Han är min favoritdansk och vi har haft grymt skoj ihop hela säsongen. Nästa år ska han köra för Team Columbia. En plats han mer än någon gjort sig förtjänt av. Jag har vetat om detta bra länge men lovat att inte säga något förrän det står på cykelnytt.

Han har alltid varit bra men denna säsong har han slagit igenom och skövlat meriter som en ensam barbar bland statister. Efter ett år i Designa kökken och ett i Capinordic hakar han på Pro Tour-cirkusen. Under de åren jag cyklat har jag aldrig mött någon som suttit på samma talang som han. Heller aldrig någon som varit så ödmjuk. Därför önskar jag honom lycka till med löftet att jag ska göra han sällskap en dag i Columbia!

För er som inte vet vem han är kan jag berätta att han: vunnit Liege-Bastogne-Liege, blivit 2:a i Flandern runt, slutat 4:a i Danmark runt, vunnit ungdomströjan i Danmark runt, vunnit U-23 DM och om en månad står som världsmästare i Mendrisio.

Husk att komme hit og besög Sverige!
///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.