Som ni alla säkert hört så har våran sponsor Capinordic dragit sig ur samarbetet genom att ha utnyttjat en klausul i kontraktet som lät dem hoppa av om de fick sämre ekonomi. Sören som äger laget har gett sig själv 14 dagar att hitta en ny sponsor. Den tiden går ut på måndag. Det är finanskris och cykelsporten har dåligt rykte. Samtidigt som de gamla storpularna gör comeback och tjänar multum sitter vi rena unga åkare i en osäker sits.

Det finns fem lag i norden som betalar sina cyklister. Ett av dem läggs ned, ett av dem har bara norrmän, två av dem slås samman och det sista har inte särskilt många cyklister. Det är 25 cyklister som står utan kontrakt.

Jag har ett år kvar på mitt kontrakt så jag hoppas verkligen att de finner en lösning. Gärna snart, så jag kan sluta hålla andan. Om det blir något nästa år i Capinordic ska jag satsa stenhårt på vårtävlingarna och göra allt för att vinna Liege-Bastogne-Liege. Ge mig bara chansen en gång till, nu vet jag hur det fungerar.

Ha en fin helg!
/Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.