Efter en del övervägande om huruvida jag ska blogga i fortsättningen eller inte har jag kommit fram till att fortsätta med viss förändring. Efter detta inlägg kommer bloggen bestå av två olika delar som parallellt följer mig.

Den ena delen kommer följa mig inom träning, kost, sömn, återhämtning och självklart också cykelprylar. Med andra ord kommer den handla om min karriär sett från en neutral och ärlig synvinkel. Denna del kommer ha rubriken ”cyklisten”.

Den andra delen kommer handla om hur världen ser ut från mina ögon. Där kommer jag skriva bättre och sämre krönikor som avslöjar; min konspirationsteori om kvinnor, hur Jesus utnyttjat sin fars goda titel och varför samma Jesus kunde gå på vatten.
Ni bör hålla utkik för mina allvarligare inlägg här. Där kommer jag presentera allt från hur vi ska rädda svensk cykel till varför man bör äta protein till middag och kolhydrater till lunch. Denna del kommer ha rubriken ”Andreas tänker”.

Hemsidan kommer förändras så att det går att kommentera alla inlägg. Bilder kommer att läggas upp ständigt från tävlingar och träningspass under fliken galleri.

Kommentarer kommer besvaras med nya blogginlägg och pennan ska vara ständigt glödande.

Jag hoppas ni kommer uppskatta denna nya version av bloggen. Ni är välkomna med förslag på vad jag ska skriva om.

Ps. Det är kul att det är så många som följer mig. Hoppas det fortsätter så.

MVH
Andreas Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.