Nu är det nog med gnäll från mitt håll. Jag ska bara bli kvitt min rökhosta och börja träna. Sen får vi se vart jag hamnar. Telefonen har gått varm sedan laget lades ner. Jag har inte pratat med särskilt många då jag haft den i säkert förvar under sängen.

Idag ska jag till skåne och hälsa på Lucas. Imorgon blir det vidare till Köpenhamn för att lira fotboll med teamet.

Jag har haft några tänkta deppdagar nu. Dock har det inte blivit så mycket av deppandet. Jag har nya idéer redan och tror jag kan lösa det här fint, med hjälp från olika håll. Jag är expert på att lösa problem. Mest för att jag är expert på att framkalla dessa också…

Tack till ni som hört av er. Det värmer! Jag har inte svarat någon. Det beror inte på att jag är deppig eller inte uppskattar det utan för att jag funderar och är lite i min egen värld. Jag får ge tillbaks någon gång.

Det är inte svårt att ta sig över de branta backarna när så många puttar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.