Hösten är tiden då ryktena flödar. De dyker upp från varje hörn och det räcker ibland med att någon andas för att det ska missuppfattas. Det är roligt med rykten, och den Nicke Nyfiken som bor i oss alla vill få ut info om allt, från alla. Det blir lustigt ibland när man får höra rykten om sig själv. Visste ni att jag nästa år ska köra för 4 olika team? Inte jag heller..

Cyklister berättar aldrig vilka team de har kontakt med eller förhandlar med. Förutsatt att de vill köra för det laget. Berättar man det kan någon annan cyklist få höra om det och får chansen att vara med att konkurrera om en plats. Konkurrens är onödigt för cyklisten men bra för lagen.

Det är på grund utav detta som ingen vet något förrän det är påskrivet och klart. Ni får hålla er så länge.

///Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.