Det blev den norska stilen på passet idag. 4×4 min backintervaller med stavar uppför en galet brant backe. Varje intervall tog ca 4 min. Rekordet ligger nu på 3:48 uppför Halénsbacken.

Passet kantades av snöfall, tjuvstarter, och mjölksyra. Efteråt gav vi oss iväg till Onyx (som går in och sponsrar mig med ett gymkort) för att köra Stefans styrkeprogram. Övningarna är precis på gränsen av vad jag klarar av att göra. Det dröjer nog bara någon vecka innan jag klarar av dem. Efter det är målet att utveckla övningarna vidare för att belasta kroppen mer och mer.  Jag använder inga vikter eller maskiner. Med enbart balansboll, gummiband och en bänk kan jag genomföra hela passet.

Efter detta blev det recovery i gymets jacuzzi.

Imorgon blir det backintervaller 09:30 från Onyx. Hoppas jag kan röra mig.

Ps. Var tydligen vissa som inte förstod måndagens träningsinlägg. Sök ”skapelseberättelsen” och lägg därtill att jag har vilodag på måndagar så kanske det går upp ett ljus.

///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.