Under mellandagarna förvandlas Borås lugna gator till skyttegravar och torget till en krigszon. Dessutom har blixthalkan gjort sitt för att förvärra läget. Nu tvingas jag byta min odubbade cross mot min monsterdubbade vinterhoj. Crossen är grymt skön och går som ett flaggskepp på grusvägarna. Som alternativ vinterhoj, när gatorna blir ishockeyvänliga, har jag min GT. Som i alla bra saker har jag fått ärva den av min pappa som i sin tur ha…… Nejdå, den är från tidigt 90-tal. Den har alla egenskaper en vinterhoj ska ha. Den går inte att svikta och den går inte att lyfta.

Carbon? Nej tack.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.