Edvin påstår att han sett en get, som klättrat upp i ett träd, under dagens pass. Den ska ha stått ovanpå trädkronan och nyfiket betraktat på de svettiga, förbipasserande cyklisterna. Jag ställer mig fyra olika frågor om detta:

  1. Hur i #vete kom den upp?
  2. Hur i #vete ska den komma ner?
  3. Vad i #vete ska den göra däruppe?
  4. Vem i #vete blandade Edvins sportdryck???

Idag har vi kört de härliga bergen som man bara måste åka när man är på Mallorca. Piggen, Sa Calobra och Soller. Jag och Mattias tog det lugnt uppför Piggen för att sedan köra in så mycket tid som möjligt utför Sa Calobra. Vi körde in ett par minuter men kom inte riktigt ikapp. Jag hade kört ifrån Mattias i sista delen av utförslöpan. Som hans lojala gruppettokompis väntade jag in honom i roten. Som hans lojala gruppettokompis väntade jag på honom när han stannade för att pissa och byta om. När han var klar hade vi tappat mer tid än vi tjänat utför.

Efter en kilometers uppförsåkning ställer han sig upp, tittar bakåt och flinar samtidigt som han lägger i några tyngre växlar. Sista 9700 meterna uppför fick jag åka själv. En riktig kompis, helt klart.

Jag har redan börjat planera min hämnd.

Passet blev runt 17 mil och 5h 40 min. SOL!

På onsdag är det dags för Piggentest. Först uppförstest, sedan ska jag och Mattias köra det mer prestigefyllda testet, utför Piggen. Rekordet sägs vara 14:30 min. Vi åkte solo ner idag på runt 16 min, med halvblött underlag. Rekordläge!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.